Sosyal Sorumluluklarımız

Sosyal Sorumluluklarımız

Sosyal Sorumluluklarımız

  1. 1. Yasal Sorumluluklarımız
    Tüm faaliyet ve işlemlerimizi T.C. yasaları ve milletlerarası hukuk çerçevesinde yürütür, yasal düzenleyici kurum ve kuruluşlara doğru, tam ve anlaşılabilir bilgileri zamanında sunarız.
  2. 2. Müşterilerimize Karşı Sorumluluklarımız
    Müşteri memnuniyeti odaklı, müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap veren bir anlayışla çalışırız. Hizmetlerimizi, zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda sunar; müşterilerimize saygı, onur, adalet, eşitlik ve nezaket kuralları çerçevesinde yaklaşırız.
  3. 3. Çalışanlara Karşı Sorumluluklarımız
    Çalışanların özlük haklarının tam ve doğru biçimde kullanılmasını sağlarız. Çalışanlara dürüst ve adil yaklaşır, ayrımcı olmayan, güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı taahhüt ederiz.
  4. 4. Tedarikçi/İş Ortaklarımıza Karşı Sorumluluklarımız
    İyi bir müşteriden beklendiği şekilde adil ve saygılı davranır, yükümlülüklerimizi zamanında yerine getirmek için gerekli özeni gösteririz. İş yaptığımız kişi ve kuruluşlar ile iş ortaklarımızın gizli bilgilerini özenle koruruz.
  5. 5. Rakiplerimize Karşı Sorumluluklarımız
    Etkin bir şekilde, sadece yasal ve etik olan alanlarda rekabet eder, haksız rekabetten kaçınırız.
  6. 6. “Stillay” Adına Karşı Sorumluluklarımız
    İş ortaklarımız, müşterilerimiz ve diğer paydaşlarımız profesyonel yeterliliğimiz ve dürüstlüğümüz sayesinde bize güvenmektedirler. Bu itibarımızı en üst düzeyde tutmaya çalışırız.

Firmamız başta T.C. yasalarına, sonrasında SMETA denetimi çerçevesinde
ISG, Çevre ve Etik kurallarına riayet etmektedir.